+31 (0)6 40 677 847

Diensten

Grafische vormgeving Den Bosch

Begin je je eigen studio, winkel of misschien een nieuwe horecazaak? Gefeliciteerd!
Voor jezelf beginnen is superleuk, maar ook erg spannend. Ik wil je daar graag in ondersteunen. Want hé, ook jij mag trots zijn op deze grote stap. Nu mag de hele wereld zien wie jij bent en wat je doet. En daar gaat jouw logo je bij helpen. 

Lees verder

Webdesign Den Bosch

Heb je een nieuwe website nodig? Of is je huidige site toe aan een nieuwe look en feel? Fijn! Voor webdesign en Wordpress in Den Bosch kun je bij Digital Analog terecht. Ik ga graag, samen met jou, aan de slag.

Alles begint met wat jij wilt vertellen en uitstralen. Met de bestaande huisstijl als uitgangspunt maak ik een passend ontwerp voor een goed werkende, responsive website. Of je nu op zoek bent naar een simpele site die dient als ‘visitkaartje’ of naar een uitgebreide webshop: geen uitdaging is te groot. Samen vinden we de juiste oplossing. 

Lees verder

Workshop Wordpress Den Bosch

Bereik de WOW factor met jouw Wordpress website!

Heb je al een website maar loop je vast?
Heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je site naar een hoger niveau te tillen? Als ervaren Wordpress bouwer help ik startende ondernemers met hun eigen website. Tijdens deze workshop neem ik je mee op een reis from scratch tot het eindresultaat: jouw eigen gebouwde website in Wordpress op een hoger niveau.

Lees verder

Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!

Contact