+31 (0)6 40 677 847

Over mij

Mijn naam is Iris van Zelderen en werk al meer dan 7 jaar als zelfstandig ondernemer in Den Bosch. Ik weet als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf te beginnen en het te onderhouden, daarom deel ik graag mijn kennis met andere ondernemers. 

Wat mij onderscheidt van al die andere creatievelingen? Mijn frisse stijl, snelle aanpak en ‘yes, we can’ - mentaliteit. Ik luister naar jouw wensen, verbindt dit met jouw gevoel, en onderzoek jouw bedrijf struggles om vervolgens hard aan de slag te gaan en terug te komen met het beste resultaat. Ik ben gewend om flexibel te werken en respecteer deadlines. Dat creatief ook effectief moet zijn, begrijp ik heel goed. Wil je meer weten? Stuur mij gerust een berichtje of neem in kijkje in mijn portfolio! 


Hopelijk tot gauw!

 

Hoe ga ik te werk

Kennismaken

Ieder bedrijf is een identiteit, door deze te leren kennen, kan ik gerichter te werk gaan. De eerste stap is het maken van een moodboard, planning en conceptversies.

Voorstel

Kort na de kennismaking, stuur ik een paar mooie, verrassende en gevarieerde voorstellen, o.a. gebaseerd op jouw brand values.

Finetune

Wanneer we tot een uiteindelijk ontwerp zijn gekomen, zal ik dit tot in de puntjes uitwerken en in de vorm van een brandbook overhandigen.

Nazorg

Geen enkel ontwerp is ooit volledig af omdat de markt constant verandert, daarom denk ik ook graag mee met marketingstrategieën, conceptontwikkeling en productpresentatie.

Geïnteresseerd?

Meer informatie nodig? Of een vrijblijvende offerte op maat?

Stuur bericht