+31 (0)6 40 677 847

Grafische vormgeving Den Bosch

Al jaren help ik (vooral) ondernemers in Den Bosch en omstreken aan een nieuw webdesign. De meeste webdesigns bouw ik in WordPress zodat jij ze daarna ook goed kan onderhouden. Dus heb jij een nieuwe website nodig? Of is je huidige website toe aan een nieuwe look and feel? Ik ga graag samen met jou, aan de slag!

Let's create some brand magic.

Een goed logo en huisstijl is meer dan alleen het plaatje dat je uiteindelijk ziet. Het moet passen bij jouw merkwaarde, bij jouw visie. Kloppen de kleuren bij het merk? Heeft het lettertype de juiste sfeer? Samen gaan we kijken wat voor jou belangrijk is en waar je voor staat. Wanneer dat helder is, ga ik aan de slag met het ontwerpproces.

Het liefst begin ik met een persoonlijk gesprek. Na het eerste gesprek weet ik wat je nodig hebt en welk gevoel je wilt uitstralen. Op basis hiervan maak ik een passende offerte én een moodboard. Zo hebben we gelijk jouw stijl en sfeer duidelijk in kaart. Hierna zal ik voor je aan de slag gaan en jou binnen de afgesproken tijd de eerste digitale voorstellen sturen. Aan de hand van jouw feedback pas ik het ontwerp aan totdat we bij een definitief resultaat komen. Daarnaast ontvang je van mij een brandbook met daarin kleur- en typografiegebruik. Zo kan jij ook meteen aan de slag.

Naast het maken van jouw nieuwe logo of huisstijl, help ik je ook graag op weg met het uitbreiden van je branding en de realisatie van je huisstijl. Van nieuwsbrieven tot aan op maat gemaakte websites of online content. We kijken samen welke elementen het beste passen binnen je bedrijf. Om het complete plaatje te verzorgen breng ik je graag in contact met mijn brede netwerk aan creatievelingen. Zo kunnen we al je ideeën van begin tot eind kloppend uitvoeren.

Geïnteresseerd?

Meer informatie nodig? Of een vrijblijvende offerte op maat?

Stuur bericht