+31 (0)6 40 677 847

Grafische vormgeving Den Bosch

Begin je je eigen studio, winkel of misschien een nieuwe horecazaak? Gefeliciteerd!
Voor jezelf beginnen is superleuk, maar ook erg spannend. Ik wil je daar graag in ondersteunen. Want hé, ook jij mag trots zijn op deze grote stap. Nu mag de hele wereld zien wie jij bent en wat je doet. En daar gaat jouw logo je bij helpen. 

Tickets Workshop Wordpress

20 februari 2019 Geef ik weer een compleet verzorgde workshop Wordpress. Dus heb je al een Wordpress website en wil je je site naar een hoger niveau tillen dan nodig ik je graag uit!

Een goed logo is meer dan alleen het plaatje dat je uiteindelijk ziet. Het moet passen bij jouw merkwaarde, bij jouw visie. Kloppen de kleuren bij het merk? Heeft het lettertype de juiste sfeer? Samen gaan we kijken wat voor jou belangrijk is en waar je voor staat. Wanneer dat helder is, ga ik aan de slag met het ontwerpproces.

Zo werk ik

Het liefst begin ik met een persoonlijk gesprek, zodat we elkaar kunnen leren kennen. Je kunt me dan meteen al over je wensen en ideeën vertellen. Is ‘s-Hertogenbosch te ver weg? Geen punt: dan kunnen we ook bellen of Skypen om elkaar te leren kennen. 

Na het eerste gesprek weet ik wat je nodig hebt en welk gevoel je wilt uitstralen. Op basis hiervan maak ik een passende offerte én een moodboard. Zo hebben we gelijk jouw stijl en sfeer duidelijk in kaart. 

Binnen de afgesproken tijd ontvang je van mij de eerste digitale voorstellen. Ik maak drie verschillende logo ontwerpen voor je zodat je kunt kiezen. En ik hoop natuurlijk dat je verrast wordt door nieuwe, onverwachte opties! Aan de hand van jouw feedback pas ik het ontwerp aan totdat we bij een definitief logo komen. Naast het logo ontvang je van mij een brandbook met daarin kleur- en typografiegebruik. Zo kan je meteen aan de slag.

Nu je een prachtig nieuw logo hebt, wil je waarschijnlijk ook de rest van je communicatie in dezelfde stijl. Ik help je graag op weg met het uitbreiden van je branding en de realisatie van je huisstijl. Van nieuwsbrieven tot aan op maat gemaakte websites of online content. We kijken samen welke elementen het beste passen binnen je bedrijf. 

Om het complete plaatje te verzorgen breng ik je graag in contact met mijn brede netwerk aan creatievelingen. Zo kunnen we al je ideeën van begin tot eind kloppend uitvoeren.