+31 (0)6 40 677 847

Webdesign Den Bosch

Begin je een eigen studio, merk, winkel of horecazaak? Super! Voor jezelf beginnen is een grote uitdaging! Ik weet er alles van en help je daarom graag bij het opzetten van een mooi en krachtig logo en ontwikkel dit door tot de gehele branding van jouw huisstijl. Want hé, iedereen mag weten hoe goed je bent, toch?!

Maak jouw pure online identiteit nog zichtbaarder.

Een website is jouw online identiteit en visitekaartje. Alles wat op jouw website staat, moet kloppen met het gevoel dat jij wilt overbrengen als bedrijf aan de klant. Een website heeft daarom de juiste tekst en het juiste beeldmateriaal nodig. Maar net zo belangrijk is om jouw website in ‘beweging’ te houden, en de bezoeker op een zo makkelijke en fijne manier te laten navigeren op jouw site. Kan de bezoeker meteen vinden wat hij zoekt? Is er een mogelijkheid om contact op te nemen? Staan jouw laatste updates er op? Werkt jouw website marketingtechnisch ook goed? En nog talloze andere vragen die wij samen op gaan lossen, stap voor stap. 

Allereerst zullen we een persoonlijk gesprek hebben waarin ik jou beter leer kennen, en jij al voorbeelden kunt laten zien die passen bij jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw wensen en de functionaliteiten maak ik een voorstel. Ik werk tevens samen met een webdeveloper dus hij zou tegelijkertijd kunnen meekijken of alles technisch ook past. 

Zodra het eerste ontwerp klaar is, help ik jou de website te gebruiken en aan te passen. Dit is nodig om jouw website in ‘beweging’ te houden. Daarnaast zal ik jouw website helemaal gereed maken en aanleveren met de door jouw geleverde content en beeldmateriaal. Tot slot geef ik je een kleine handleiding mee zodat je nergens aan vast zit. Mocht je mijn hulp wel weer willen, dan help ik je graag op langere of korte termijn!

Geïnteresseerd?

Meer informatie nodig? Of een vrijblijvende offerte op maat?

Stuur bericht