+31 (0)6 40 677 847

Webdesign Den Bosch

Heb je een nieuwe website nodig? Of is je huidige site toe aan een nieuwe look en feel? Fijn! Voor webdesign en Wordpress in Den Bosch kun je bij Digital Analog terecht. Ik ga graag, samen met jou, aan de slag.

Alles begint met wat jij wilt vertellen en uitstralen. Met de bestaande huisstijl als uitgangspunt maak ik een passend ontwerp voor een goed werkende, responsive website. Of je nu op zoek bent naar een simpele site die dient als ‘visitkaartje’ of naar een uitgebreide webshop: geen uitdaging is te groot. Samen vinden we de juiste oplossing. 

Tickets Workshop Wordpress

20 februari 2019 Geef ik weer een compleet verzorgde workshop Wordpress. Dus heb je al een Wordpress website en wil je je site naar een hoger niveau tillen dan nodig ik je graag uit!

Ik zei het al: we doen het samen. Een website is geen eitje om neer te zetten en vraagt zeker ook vanuit jouw kant de nodige input. Denk bijvoorbeeld aan de tone of voice, die bepaalt het gevoel dat klanten bij jouw bedrijf krijgen. Dit moet goed ontwikkeld worden in je teksten. 

Daarnaast heeft je website het juiste beeldmateriaal nodig. Heb je dat nog niet, dan zijn er veel oplossingen om aan mooi beeld te komen. Ik kan je in contact brengen met een fotograaf of we gaan online op zoek naar de juiste foto’s.

Het is ook belangrijk om na te denken hoe je bezoeker navigeert. Is alles binnen ‘handbereik’? Breng je je boodschap duidelijk over? Kunnen ze snel contact met je opnemen?

Goed om te weten: een website moet je in beweging houden. Door bijvoorbeeld een blog bij te houden, je portfolio te updaten of nieuwsberichten te plaatsen. Zo word je beter gevonden in Google. Wil je echt met SEO aan de slag, dan stel ik je graag voor aan specialisten in dit vakgebied.

 

Zo werk ik

Allereerst hebben we een persoonlijk gesprek om aan te voelen of we elkaar begrijpen. Je kunt voorbeelden laten zien van sites die je mooi vindt of bij jouw bedrijf vindt passen. Ik kan er in het ontwerp rekening mee houden en haal de positieve elementen eruit.

Afhankelijk van je wensen en de functionaliteiten maak ik een Wordpress website, óf laten we een geheel nieuwe website bouwen. Vaak is de webdevoloper dan ook aanwezig, zodat hij meteen weet welke functies er moeten worden toegepast.

Wanneer het eerste ontwerp klaar is, spreken we dit samen door zodat je begrijpt hoe alles werkt en hoe het navigeert. Wanneer je helemaal happy bent met de eerste schets, kan de site gemaakt woren. Bij een Wordpress website zet ik het systeem helemaal gereed en vul ik de site met alle aangeleverde content. Moet de website gebouwd worden, dan gaat de webdeveloper aan de slag om de gehele site inclusief eigen CRM systeem te ontwikkelen. Ik hou hier de controle op en en zorg dat we de afspraken netjes nakomen.  

Als de website is afgerond, spreken we nog een laatste keer af. In dit gesprek ga ik je laten zien hoe jij zelf de website kan bijhouden. Zo zit je nergens aan vast. Je krijgt een kleine handleiding mee zodat je over een half jaar nog steeds weet hoe je bijvoorbeeld een blog erop kan zetten of een afbeelding kan aanpassen. Handig toch?