+31 (0)6 40 677 847

Workshop Wordpress Den Bosch

Bereik de WOW factor met jouw Wordpress website!

Heb je al een website maar loop je vast?
Heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je site naar een hoger niveau te tillen? Als ervaren Wordpress bouwer help ik startende ondernemers met hun eigen website. Tijdens deze workshop neem ik je mee op een reis from scratch tot het eindresultaat: jouw eigen gebouwde website in Wordpress op een hoger niveau.

Tickets Workshop Wordpress

20 februari 2019 Geef ik weer een compleet verzorgde workshop Wordpress. Dus heb je al een Wordpress website en wil je je site naar een hoger niveau tillen dan nodig ik je graag uit!

Prijs: € 99,- excl. btw en servicekosten
Tijdsduur: 5 uur
Locatie: De Gruyterfabriek, ingang A
Datum: 20 februari 2019

Vereiste: je maakt al gebruik van een website in Wordpress

Wat gaan we doen?
- 1 week voor de workshop krijg je een opdracht voor thuis, zodat je voorbereid de workshop in stapt.
- Gedurende de workshop komen de verschillende functies van Wordpress uitgebreid aan bod en krijg je allerlei tips and tricks om je eigen website te maken.
- Vervolgens gaan we daadwerkelijk aan de slag met jouw website in Wordpress en heb je aan het einde van de dag de eerste pagina’s van de website af.
- Tot slot komt ook SEO aan bod, zodat de zichtbaarheid van jouw website ook meteen kan worden vergroot in zoekmachines zoals Google.

Per workshop kunnen maximaal 4 personen deelnemen, zodat er genoeg ruimte is voor interactiviteit, samenwerking en inspiratie.

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen, geef even door als je allergieën hebt.

Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een mailtje: info@digitalanalog.nl

Bestel je ticket: Eventbrite